Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tesla nappasi kuukauden sisällä riveihinsä toisenkin korkean profiilin Apple-pomon

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat nyt 5 € alennuksen 1. kotiinkuljetuksestasi uutena käyttäjänä.)

Tesla Model 3

Tesla Model 3.

Lyhyen ajan sisällä toinenkin korkean profiilin Apple-pomo on siirtynyt autovalmistaja Teslan leipiin. Aivan tuoreeltaan kerrottiin, että ohjelmistokehittäjänä Applella toiminut Chris Lattner siirtyy Teslalle tammikuun aikana. Nyt 9to5Mac-sivusto tietää kertoa, että aiemmin suunnittelijana Applella toiminut Matt Casebolt on siirtynyt Teslalle joulukuussa.

Caseboltin tittelinä Applella oli Senior Director of Design, ja viimeisten kahden ja puolen vuoden ajan hän on johtanut uusimman MacBook Pron ja sen erikoisen Touch Barin kehitystä. Sitä ennen Casebolt johti pyöreän Mac Pron suunnitellutta ryhmää ja on aiemmin ollut mukana myös ensimmäisten MacBook Air -mallien suunnittelussa. Casebolt mainitaan ainakin 52:ssa Applen patentissa.

Teslalla Caseboltin tehtävänä on Senior Director Engineering, Closures & Mechanisms, eli toimenkuvaan kuulunee korin mekaanisten osien suunnittelun johtaminen. Yhtenä Caseboltin uusista työkavereista Teslalla on Apple-ajoilta tuttu Doug Field, joka aiemmin toimi Applella Mac-laitekehityksestä vastaavana johtajana.

9to5Mac mainitsee, että Caseboltin lähtö Applelta seuraa raportteja, joiden mukaan Mac-tuotekehityksen asemaa yhtiössä on heikennetty ja että uudelleenpriorisointi on johtanut väen vähentymiseen Mac-tiimeissä.

 

 

(Mainos: Yksi Moi - niin monella simmillä kuin haluat. Moilta saat edullisesti niin monta liittymää kuin tarvitset ja jaat datan tehokkaasti niiden kesken. Tutustu ja tilaa!)

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi