Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Vine sulkeutuu ja muuttuu Vine Cameraksi alle kahden viikon päästä – Twitter-videoihin tulee muutos

(Mainos: Yksi Moi - niin monella simmillä kuin haluat. Moilta saat edullisesti niin monta liittymää kuin tarvitset ja jaat datan tehokkaasti niiden kesken. Tutustu ja tilaa!)

Vine.

Vine.

Twitter on nyt kertonut sen Vine-sovelluksen yhteisön sulkeutuvan 17. tammikuuta. Vine-käyttäjillä on myös siihen asti aikaa ladata omat Vine-julkaisunsa talteen. Julkaistut Vinet tulevat pysymään näkyvissä.

Twitter tiedotti lokakuussa aikovansa lopettaa Vine-palvelun, jossa on voinut jakaa lyhyitä kuuden sekunnin mittaisia jatkuvasti alusta uudelleen toistuvia videoita. Joulukuun puolivälin jälkeen Twitter kuitenkin kertoi, ettei poistakaan Vine-sovellusta kokonaan, vaan aikoo korvata sen yksinkertaisemmalla Vine Cameralla.

Vine Camera -sovellus tulee edelleen mahdollistamaan lyhyiden Vine-videoiden kuvaamisen, mutta ei enää niiden julkaisua Vinessä. Kuvatut videot voi tallentaa puhelimensa muistiin tai jakaa Twitterissä.

Jatkossa Twitterissä kaikki alle 6,5 sekunnin mittaiset videot tulevat toistumaan automaattisesti uudelleen alusta Vinen esittelemän mallin mukaisesti.

 

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat nyt 5 € alennuksen 1. kotiinkuljetuksestasi uutena käyttäjänä.)

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi