Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung ja Under Armour yhteistyöhön – uusia sovelluksia Gear-rannelaitteille

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

Under Armour tuo neljä omistamaansa sovellusta kolmeen Samsung-laitteeseen.

Under Armour tuo neljä omistamaansa sovellusta kolmeen Samsung-laitteeseen.

Samsung ryhtyy yhteistyöhön urheiluvaate- ja varustevalmistaja Under Armourin kanssa. Under Armourin sovellukset tulevat Samsungin puettaviin laitteisiin.

Under Armour tuo neljä sovellusta, UA Record -aktiivisuusseurannan, MyFitnessPalin muun muassa syömisen seurantaan, MapMyRunin juoksuharjoitusten kirjaamiseen sekä monipuolisen liikuntasovelluksen Endomondon saataville Samsungin laitteisiin Gear Fit 2, Gear S2 ja Gear S3.

Endomondoa lukuun ottamatta muut kolme sovellusta ovat jo saatavilla eilisestä alkaen Gear Fit 2:lle. Gear S2:lle ja Gear S3:lle ne saapuvat varhain tänä vuonna.

Sovellukset tulevat sisältämään joitakin Samsung-laitteille yksilöllisiä ominaisuuksia verrattuna muiden alustojen tarjontaan. UA Recordissa näitä ovat sisäänrakennetun GPS:n hyödyntäminen sekä kartan ja reitin esitys, MyFitnessPalissa veden juomisen seuranta ja kalorien pikalisäys, MapMyRunissa haasteet ja sisäänrakennetun GPS:n hyödyntäminen ja Endomondossa myös haasteet.

Under Armour on aiemmin tehnyt yhteistyötä HTC:n kanssa.

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi