Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Facebook Messenger uudistuu taas: nyt tulivat ryhmävideopuhelut

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Ryhmävideopuhelut tulivat Facebook Messengeriin.

Ryhmävideopuhelut tulivat Facebook Messengeriin.

Facebook Messenger saa jälleen merkittävän uudistuksen, kun useamman henkilön väliset ryhmävideopuhelut tulevat mukaan sovellukseen.

Messenger on uudistunut rajusti viime viikkoina, sillä se on saanut muun muassa pelejä sekä täysin uudistuneen kameran yhdessä 24 tuntia esillä pysyvistä julkaisuista koostuvan Messenger-päivätoiminnon kanssa.

Ryhmävideopuhelut tulevat nyt Messengerin Android- ja iOS-sovelluksiin sekä Facebookin verkkosivustoversioon työpöytäkoossa. Ainakin Suomessa iPhonella toiminto näyttääkin jo tulleen tarjolle. Toiminto vaatii uusimman version Messengeristä.

Applen iOS:llä ryhmävideopuheluissa voi jo käyttää myös naaman päälle lisäyksenä 3D-maskeja. Androidille tämän kerrotaan olevan tulossa pian. Facebookin ryhmävideopuheluissa voi nähdä videomuodossa korkeintaan 6 muuta osallistujaa, minkä jälkeen muita voi liittyä puheluun vielä äänipuhelun muodossa yhteensä 50 osallistujaan asti. Muut ryhmäläiset saavat ilmoituksen, kun joku aloittaa ryhmävideopuhelun. Lisäksi voi soittaa juuri tietyille valituille ryhmäläisille.

Ryhmävideopuhelun aloittaminen onnistuu ryhmäkeskustelussa samalla tavoin näytön oikeasta yläkulmasta kuin kahdenvälisissäkin keskusteluissa.

Facebook toteaa ryhmävideopuhelujen olleen kysytyin ominaisuus Messengeriin ikinä. Facebookin mukaan toistaiseksi 245 miljoonaa ihmistä pitää yhteyttä videopuheluilla Messengerissä kuukausittain.

Videopuhelun voi aloittaa ryhmäkeskustelussa aivan samasta paikasta kuin kahden välisissä keskusteluissakin.

Videopuhelun voi aloittaa ryhmäkeskustelussa aivan samasta paikasta kuin kahdenvälisissä keskusteluissakin.

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut