Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Näin syntyi älypuhelimella kirjoittamisen nopeusennätys uudella Windows Phone 8.1:llä – katso video

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Windows Phone 8.1:n Word Flow -näppäimistö ylsi uuteen maailmanennätykseen

Windows Phone 8.1:n Word Flow -näppäimistö ylsi uuteen maailmanennätykseen

 

Microsoftin aiemmin tällä viikolla julkistaman uuden Windows Phone 8.1 -käyttöjärjestelmän yksi uudistus on uusi Word Flow -näppäimistö. joka mahdollistaa kirjoittamisen vetämällä sormea sanojen kirjainten yli näpyttelyn sijaan.

Microsoft kertoi jo julkistustilaisuutensa osana Windows Phone 8.1:n uudella näppäimistöllä rikotun aiemman maailmanennätyksen kosketusnäytöllä varustetulla älypuhelimella kirjoittamisen nopeudessa. Nyt Microsoft on julkaissut asiasta erillisen videon, jolla ennätyksen synty nähdään.

Ennätyksen teki Gaurav Sharma. Microsoft oli koonnut Microsoft Research -tutkimustiimin jäseniä ennätysyritykseen.

Guinnessin ennätystenkirjaan hyväksyttävä uusi ennätysaika 126-merkkisen englanninkielisen lauseen kirjoittamiselle on nyt 18,44 sekuntia. Se tehtiin Nokian Lumia-puhelimella, josta löytyi uusi Windows Phone 8.1. Aiempi ennätysaika oli 20,53 sekuntia.

Windows Phone 8.1:n Word Flow’n tyyppisiä pyyhkäisynäppäimistöjä on jo pitkään nähty Androidilla ja jopa Nokian vanhalla Symbianilla, mutta ilmeisesti Windows Phone 8.1:n uusi Word Flow ja sen ennustava tekstinsyöttö toimivat sen verran paremmin, että kirjoittaminen käy vikkelämmin. Toki aivan samaan vauhtiin kuin alta löytyvällä ennätysvideolla eivät uudellakaan näppäimistöllä taida kaikki yltää.

Word Flow’n tekstinsyöttö tukee 16 kieltä, mukaan lukien suomi.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 
 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi