Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

HTC lisäsi vahingossa mainoksia puhelimiensa näppäimistöön

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 3 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

Älypuhelinvalmistaja HTC on tuonut puhelimiinsa uuden version oletusnäppäimistöstään TouchPalista. Uuden päivityksen myötä käyttäjät ovat törmänneet mainoksiin, jotka näkyvät TouchPal-näppäimistön yläpuolella. Yhtiö kertoo AndroidCentralille, että kyseessä on ollut vahinko ja pyrkii korjaamaan asian mahdollisimman pian.

”Virheen myötä käyttäjät ovat kertoneet näkevänsä mainoksia puhelimiensa näppäimistön yhteydesä. Tämä ei todellakaan ole se käyttökokemus, johon pyrimme ja työskentelememme ongelman korjaamisen kanssa ja poistamme mainokset mahdollisimman nopeasti”, HTC:ltä kerrotaan AndroidCentralille.

HTC:n Twitter-tili kehottaa käyttäjiä, jotka näkevät mainoksia näppäimistössä, asentamaan TouchPal-näppäimistön uudelleen asetuksien kautta. TouchPal-näppäimistö on saatavilla Google Play -kaupasta eri älypuhelimille ja sovelluksesta on saatavilla mainosrahoitteinen testiversio. On mahdollista, että mainokset ovat vain unohdettu poistaa uusimman päivityksen yhteydessä, mutta HTC:n mukaan ongelma on pian ohi.

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 3 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi