Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

FLIRin uudet lämpökamerat tulossa pian Androidille ja iPhonelle

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 3 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

FLIR One

Muun muassa lämpökameroita kehittävä Flir on kertonut lisätietoja uusimmista One-sarjan kameroistaan. Flir One ja One Pro ovat nyt ennakkotilattavissa valmistajan verkkokaupassa. Lisäksi kameroiden kanssa käytettävä älypuhelinsovellus on oppinut uusia temppuja.

Ensimmäinen Flir One kamera esiteltiin muutama vuosi sitten ja nyt se on edennyt jo kolmanteen sukupolveen. Viimeisimmät mallit esiteltiin ensimmäisen kerran tammikuun alussa, ja nyt niiden myynnin aloitus alkaa olla lähellä. Flirin lämpökameroita pääsee hyödyntämään Flirin oman älypuhelinsovelluksen kautta. Sovellus osaa yhdistää normaalin kuvan sekä lämpökamerakuvan, jotta kuva olisi ymmärrettävämpi.

One ja One Pro kiinnittyvät puhelimeen joko USB-C- tai Lightning-liitännällä. Micro-USB-versio on tarkoitus tuoda myöhemmin tarjolle. Liitännöissä on neljä millimetriä säätövaraa, eli puhelimen suojakuorenkaan ei pitäisi käyttöä estää.

Eroja Onen ja One Pron välillä on esimerkiksi lämpökennojen resoluutioissa ja kameroiden lukemissa lämpötiloissa. Edullisempi One tarjoaa resoluution 80×60, Pro puolestaan 160×120. One kykenee lukemaan enintään 120 celsiusasteen lämpötiloja, Pro jopa 400 celsiusasteen lämpöjä. Lisäksi Pro sisältää enemmän tekniikkaa kuvan prosessointia varten.

Flir One maksaa valmistajan verkkokaupassa 199,99 dollaria (noin 180 euroa) ja One Pro 399,99 dollaria (noin 360 euroa). Ennakkotilauksia otetaan nyt vastaan, tosin ainakin vielä tässä vaiheessa vain Yhdysvalloissa asuvilta asiakkailta. Toimitusten on määrä alkaa kesän aikana.

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut