Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Microsoftilta lisää Surface-uutuuksia 23. toukokuuta? Ainakin Surface Pro uudistuu pian

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 3 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

Microsoft järjestää tilaisuuden Shanghaissa.

Microsoft järjestää tilaisuuden Shanghaissa.

Microsoft järjestää seuraavan julkistustilaisuutensa 23. toukokuuta Kiinan Shanghaissa.

Microsoftin ennakkosivun mukaan se näyttää maailmalle tuolloin, mitä on luvassa seuraavaksi.

Ennakko-odotusten perusteella tulevassa tilaisuudessa voitaisiin julkistaa Surface Pro 5 ja mahdollisesti myös Surface Book 2. Windows Centralin tietojen mukaan tilaisuudessa tullaan julkistamaan uusia laitteita ja Microsoftin laitekehityksen vetäjä Panos Panay on mukana. Maailmanlaajuisten uutisten lisäksi tilaisuudessa pitäisi olla tiedossa paikallisia julkaisuja.

Microsoft julkisti uuden Surface Laptopin aiemmin tällä viikolla koulutukseen keskittyneessä tilaisuudessaan New Yorkissa. ”Surface Laptop on uutuus tänään, ja voitte odottaa näkevänne päivityksen Surface Pro 4:ään pian”, kommentoi Microsoft-johtaja Yusuf Mehdi Laptop-julkistuksen yhteydessä.

Microsoftin tahti tapahtumissa on hurja nyt toukokuussa: ensi viikolla vuorossa on vuotuinen Build-kehittäjäkonferenssi 10.-12. toukokuuta. Buildissä pääroolissa ovat ohjelmistot: Microsoftin odotetaan esittelevän jo yksityiskohtaisesti syksyllä tulevaa Redstone 3 -päivitystä Windows 10:lle.

Mielenkiintoisesti samana päivänä Microsoftin tulevan Shanghain tilaisuuden kansssa Huawei järjestää julkistustilaisuuden Berliinissä. Tilaisuudessa odotetaan kolmen Microsoftin Windows 10:llä varustetun MateBook-laitteen julkistusta. Alkuperäinen 2-in-1-muotoinen MateBook saa yhdeksi seuraajakseen myös perinteisemmän kannettavan.

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi