Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

HTC:ltä tulossa Vive-terveysmittari – millainen laite kyseessä?

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Nykyinen HTC Vive -laitekokonaisuus.

Nykyinen HTC Vive -laitekokonaisuus.

HTC:ltä on tulossa uusi puettava terveysmittarilaite Vive-brändillä. Laite on paljastunut Yhdysvaltain viestintäviranomaisen FCC:n tietokannasta. Ensimmäisenä sen bongasi The Leaker.

Kovin tarkkoja tietoja uutuudesta ei ole vielä. Näin ollen toistaiseksi ei esimerkiksi tiedetä, onko kyseessä HTC:n Vive-virtuaalitodellisuuslaitteen kanssa käytettäväksi tarkoitettu vai täysin itsenäinen laite.

Pyöreän muotoisessa laitteessa on ainakin sykemittari ja sen langattomat yhteydet toimivat 2,4 gigahertsin taajuusalueella. Laitteen mallikoodi on 2PYV100.

Aiemmin HTC:lta on huhuttu myös esimerkiksi Vive-puhelinta, joka voisi HTC:n tuotevalikoimassa laajentaa virtuaalitodellisuuden myös mobiiliin.

HTC saattaa julkistaa myös nyt paljastuneen Vive-uutuuden Mobile World Congress -tapahtuman yhteydessä helmikuun lopulla.

HTC:n Vive-mittarista FCC:n kautta paljastuneita kuvia.

HTC:n Vive-mittarista FCC:n kautta paljastuneita kuvia.

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Joni

    Kyseessä liikeseuranta kiekko jonka voi liittää mihin tahansa haluamaansa esineeseen. ei mikään terveysmittari

Tuoreimmat jutut