Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Delliltä uusi 2-in-1-laite – lähes täysi kopio Surface Prosta

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

Dell Latitude 5285

Dell Latitude 5285.

Microsoft esitteli jokunen vuosi sitten ensimmäiset Surface-laitteensa. Vakuuttavat laitteet ovat saaneet myös kilpailijansa tekemään pitkälti samanlaisia laitteita ja nyt Dell on esitellyt uuden Latitude 5285 -2-in-1 -ratkaisunsa, joka on hyvin pitkälti Surface Pro -kopio.

Dell Latitude 5285 pakkaa sisäänsä seitsemännen sukupolven, eli Kaby Lake -sukupolven, suorittimet. Suorittimien mallit riippuvat myyntikappaleesta. 12,3 tuuman kosketusnäyttö ei ole kuitenkaan yhtä tarkka kuin Surface Pro 4:ssä, sillä tarkkuus on Full HD -tasoa. Kuvasuhde on kuitenkin sama eli 3:2.

Laitteessa on parhaimmillaan yksi teratavu tallennustilaa (SSD) ja 16 gigatavua RAM-käyttömuistia. Latitude 5285 tukee mobiiliverkkoja 4G:hen asti ja siitä löytyy sormenjälkitunnistin. Uutuuden käyttöjärjestelmänä toimii Windows 10.

Surface-laitteiden tapaan Dellin uutuudessa on seisontatuki ja stylus-kosketusnäyttökynä. Näppäimistöä ei kuitenkaan myydä laitteen kanssa, vaan se täytyy ostaa erikseen. Dell kertoo, että Latitude 5285:n hinnat alkavat 899 dollarista, joka kääntynee täällä Euroopassa 899 euroon. Näppämistön hintaa Dell ei vielä paljastanut. Laitteen on määrä tulla myyntiin helmikuun lopulla.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi