Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Suomalaisyrityksen tietokoneen joukkorahoitusmyynti päättyi – matkalla syntyi pari ennätystäkin

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Eve V.

Eve V.

Suomalaisen Eve-Techin Eve V -tietokoneen ennakkomyynti joukkorahoituspalvelu Indiegogon kautta on nyt päättynyt.

Yhteensä Eve V keräsi tilaajilta 1 416 251 dollarin potin eli reilut 1,35 miljoonaa euroa. Tietokoneiden toimitusten aivan ensimmäisille tilaajille on luvattu alkavan helmikuussa ja laajemmin toimituksia on tapahtumassa huhtikuussa.

Eve V:n myynti Indiegogossa lähti liikkeelle vauhdikkaasti marraskuun loppupuolella. Eve-Tech kertoo sen kampanjan yltäneen koko Indiegogon historian nopeimmin 200 000 dollarin myyntiin. Lisäksi kampanja on ollut menestynein Euroopasta.

Eve V -koneita myytiin eniten Yhdysvaltoihin, Britteihin, Saksaan ja Japaniin. 30 prosenttia laitteen ostaneista on kertonut aikovansa vaihtaa siihen Applen MacBookista.

Aiemmin yhden Windows-tabletin markkinoille tuonut Eve-Tech kehitti Eve V -konettaan jo pidempään ottaen yrityksen ympärille syntyneen tuhatpäisen yhteisön mukaan ohjaamaan kehitystyötä.

Eve V -tietokonetta myytiin edullisimmillaan Indiegogossa 699 dollarilla ja Intelin Core i7 -suorittimellakin varustetun huippuversion hinta oli aluksi 1 399 dollaria. Nämä hinnat peittoavat Microsoftin Surfacen, jonka Eve V haastaa – ja useimmilla osa-alueilla lyökin teknisissä spekseissä.

Alumiinirakenteinen Eve V on varustettu 12,3 tuuman näytöllä ja mukana toimitetaan kiinnitettävissä oleva näppäimistö. Kyse on niin sanotusta 2-in-1-hybridilaitteesta, tabletin ja kannettavan tietokoneen yhdistelmästä.

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

  1. Robob

    Tämähän on kaikkein paras tapa myydä koneita joita ei ole. Toivottavasti ennättävät tuhlata kaikki rahat ennen helmikuuta.

  2. Hannu

    Onkos Applen koneissa vikaa kun 30 prosenttia vaihtaa Eveen ;)

Tuoreimmat jutut