Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlus 2:n varauslista on avattu – julkistussovellus nyt ladattavissa

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

OnePlus 2Ylihuomenna maanantaina virallisesti ja kokonaisuudessaan esiteltävä OnePlus 2 -puhelin tulee edeltäjänsä tavoin aluksi myyntiin vain kutsujärjestelmän kautta. Ostokutsuja jaetaan etupäässä aktiivisille OnePlus-keskustelupalstan käyttäjille, minkä lisäksi uutuutena on varauslista. Tuo varauslista on avattu tänään. Jatkossa kutsuja jaetaan myös jo puhelimen ostaneille, jotka voivat jakaa kutsuja eteenpäin kavereilleen. Tänä vuonna kutsuja ja puhelimia on tarjolla reilusti viimevuotista enemmän, noin 30-50 kertaa niin paljon kuin viime vuonna OnePlus One -puhelimen julkaisun yhteydessä. Tänään avattu varauslista löytyy OnePlusin verkkosivuilta, mutta vaikuttaa ainakin alkuun olevan kovin ruuhkainen, eli puhelinta himoitseville suositellaan pitkää pinnaa.

Google Play -sovelluskauppaan on tullut ladattavaksi sovellus, jonka kautta OnePlus 2 -puhelimen julkistusta voi seurata ensi maanantaina. Käytännössä sovellus tulee maanantaina tarjoamaan suoratoistolähetyksen julkistustilaisuudesta, ja sitä voi seurata esimerkiksi Google- tai OnePlus Cardboard -virtuaalilasien kanssa tai myös ilman.

Tulevassa OnePlus 2 -puhelimessa käytetään Qualcommin Snapdragon 810 v2.1 -järjestelmäpiiriä, neljän gigatavun LPDDR4-tyypin RAM-muistia, USB Type-C -liitäntää sekä sormenjälkitunnistinta, jonka sanotaan toimivan nopeammin kuin iPhonen tunnistimen. Lisäksi sen OxygenOS-käyttöjärjestelmä sisältää ominaisuuksia, joiden valmistaja sanoo tulevan muihin puhelimiin vasta myöhemmin julkaistavan Android M:n myötä.

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

 1. Teukka

  Ok…tästähän saisi oivan kakkosluurin S6:lle.

  • samppa

   @Teukka
   Täh? Tarkoitit siis S6 siirtynee kakkosluuriksi, vaimolle tai lapsille lelupuhelimeksi?

 2. juupelisjuujuu

  Julkistus taitaa kuitenkin olla Suomen aikaan, tiistaina 28.7 klo 05:00

 3. samppa

  Jonossa ollaan 32K…