Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Näin Google testaa laitteitaan – käytössä suomalainen robotti

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Androidin tunnusrobottiSuomalainen osaaminen on kovaa huutoa maailmalla monilla tekniikan aloilla. Eräs esimerkki tästä on Google, joka hyödyntää suomalaista teknologiaa laitetestauksessaan.

OptoFidelity on suomalainen yritys, joka on erikoistunut testauksen ja mittauksen automatisointiin. Lähes 50 työntekijän kokoinen yritys tarjoaa kuitenkin osaamista myös muilla alueilla, kuten ohjelmistosuunnittelussa ja tiedon keräyksessä.

Googlen Chrome OS -kehitystiimi hyödyntää erityistä robottiteknologiaa Android- ja Chrome OS -laitteiden testauksessa. Esimerkiksi laitteiden viiveitä testataan OptoFidelityn kehittämällä laitteella, joka suorittaa nopeassa tahdissa erilaisia painalluksia ja pyyhkäisyjä laitteen näytöllä. Robotin nimeksi on annettu Chrome TouchBot.

Alta löydät Googlella työskentelevän François Beaufortin videon, joka esittelee OptoFidelityn robotin toimintaa testauskäytössä. Videon hidastetuissa kohdissa voidaan muun muassa nähdä, kuinka piirretty viiva koostuukin itse asiassa yksitellen esiin tulevista osioista.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 
 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi