Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

50 miljoonaa älypuhelinta Sonyn tavoite ensi vuodelle, uudesta huippumallista kuvia

(Mainos: Mukavaa ajanvietettä syksyyn: valitsemasi äänikirja maksutta Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi 0 € nyt tästä!)

Sony C6603/Yuga vuotaneessa kuvassa

Sony C6603/Yuga vuotaneessa kuvassa

Japanilainen Sony tähtää 50 miljoonan älypuhelimen myyntiin ensi vuonna, kertoo DigiTimes. Tänä vuonna Sonyn ennustetaan yltävän noin 35 miljoonaan puhelimeen, joten ensi vuodeksi Sony kaavailee yli 40 prosentin kasvupyrähdystä.

DigiTimesin mukaan Sony ulkoistaisi noin 30-40 prosenttia valmistuksesta taiwanilaisille sopimusvalmistajille, kuten Foxconn International Holdingsille, Arimalle sekä Compalille.

Tänä vuonna Sonyn älypuhelinmyynti kasvaa noin 50 prosenttia. Yhtiö on pärjännyt kohtuullisesti tiukkenevassa Android-puhelinten välisessä kilpailussa, joka on ajanut muun muassa HTC:n myynnin rajuun yli 50 prosentin laskuun.

Aiemmin Sony Ericssonina tunnetulta Sony Mobilelta odotetaan pian markkinoille myös uusia, erittäin suurilla näytöillä varustettuja huippumalleja. Toistaiseksi nämä mallit tunnetaan C660x- ja C650x-koodeilla. Ohesta löytyy uusi kuva C6603-mallista, jonka kehitysnimi on Yuga. Kuvan on julkaissut Android Schweiz, jonka sivuilta löytyy myös useita lisäkuvia uutuudesta.

C6603:n ominaisuuksiin pitäisi lukeutua kuuden tuuman näyttö, 12 megapikselin kamera, neliydinsuoritin sekä kaksi gigatavua RAM-muistia. Käyttöjärjestelmänä uutuus käyttää Androidin Jelly Bean -versiota lisättynä Sonyn omalla käyttöliittymällä.

Sekä C660x- että aiemmin myös vuotaneen C650x-mallien julkistuksen odotetaan tällä hetkellä tapahtuvan tammikuun alussa Yhdysvalloissa järjestettävien CES-messujen yhteydessä.

 

(Mainos: Yksi Moi - niin monella simmillä kuin haluat. Moilta saat edullisesti niin monta liittymää kuin tarvitset ja jaat datan tehokkaasti niiden kesken. Tutustu ja tilaa!)

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

Tuoreimmat jutut