Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Edut

Olemme keränneet tälle sivulle joukon mainioita tarjouksia, jotka tarjoavat sinulle rahanarvoisia etuja eri palveluista.

Wrapp: 5 euron alennus ravintolaostoksesta

Oletko Nordean tai Aktian asiakas?

Saat nyt 5 € rahaa takaisin maksusta ravintolassa Wrappiin liitetyllä kortilla, kun käytät koodia mghkfh. Koodi syötetään Wrapp-sovellukseen liittymisen jälkeen Home-välileden yläosassa näkyvästä Enter Code -kohdasta. Huomio! Edun saamiseksi koodi pitää syöttää ennen kuin tekee seuraavan ostoksen Wrappiin lisätyllä kortilla.

Wrapp on ruotsalaisen yrityksen rahaa ostoksista palauttava sovellus, joka nyt on laajentunut käyttöön myös Suomessa.

Wrapp-sovelluksen idea on hyvin yksinkertainen ja houkutteleva. Liityttäessä Wrappin käyttäjäksi lisätään mukaan myös pankkikortin tiedot. Wrappissa on esillä kasvava määrä erilaisia alennuksia ravintoloista, palveluista ja kaupoista – myös verkkokaupoista. Alennukset sovelluksessa nähtyään voi maksaa kortilla aivan normaalisti – ja saada tämän jälkeen Wrappilta automaattisesti rahaa takaisin tililleen.

Tällä hetkellä Wrapp toimii Suomessa Nordean ja Aktian korteilla.

iPhonelle: Lataa Wrapp App Storesta

Android-puhelimille: Lataa Wrapp Google Playsta

Wrapp tarjoaa monenlaisia alennuksia, jotka on näkemisen jälkeen käytössä, kun vain maksat sovellukseen liitetyllä kortilla.

Wrapp tarjoaa monenlaisia alennuksia, jotka on näkemisen jälkeen käytössä, kun vain maksat sovellukseen liitetyllä kortilla.

Bonusway: 10 euron liittymispalkkio

Bonusway on suomalainen palvelu, joka tarjoaa rahaa takaisin monista verkossa tekemistäsi ostoksista.

Saat nyt 10 euron liittymispalkkion, kun liityt Bonuswayn käyttäjäksi tästä linkistä. Palkkion saat Bonusway-tilillesi samalla, kun teet ensimmäisen verkko-ostoksen, josta Bonusway myös palauttaa rahaa.

Bonuswayssa saat rahaa takaisin verkko-ostoksistasi.

Bonuswayssa saat rahaa takaisin verkko-ostoksistasi.

Wolt: 3 ilmaista kotiinkuljetusta

Wolt on sovellus, jolla voit tilata ruokaa tai maksaa paikan päällä syödessäsi tai noutaessasi jo sadoissa ravintoloissa laajasti Helsingissä, Tampereella ja Turussa sekä hieman muuallakin!

Saat nyt kolme ilmaista kotiinkuljetusta (alennuksen arvo 3 x 3,90 € = 11,70 €) uutena Wolt-käyttäjänä ensimmäisestä kotiinkuljetustilauksestasi, kun lataat Woltin tästä linkistä (jos avaat linkin tietokoneella, voit syöttää aukeavalla sivulla puhelinnumerosi ja saada linkin Woltin lataamiseksi). Vaihtoehtoisesti syötä koodi BRWsr sitä kysyttäessä, jos lataat Woltin muuten kuin yltä löytyvästä linkistä.

Woltilla voi tilata ja maksaa ruokansa.

Woltilla voi tilata ja maksaa ruokansa.

gonow!: 10 minuuttia vuokra-autoaikaa

go now! -sovellus tarjoaa Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla minuuttivuokrattavia autoja lyhyille matkoille.

Saat nyt 10 minuuttia käyttöaikaa go now! -palveluun koodilla YBDC. Koodi syötetään sovelluksessa Ansaitse ajoaikaa -osiossa.

iPhonelle: Lataa go now! App Storesta

Androidille: Lataa go now! Google Playsta

go now! -palvelu tarjoaa autoja lyhytaikaiseen käyttöön.

go now! -palvelu tarjoaa autoja lyhytaikaiseen käyttöön.