Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Facebook ostoksilla – hankki nuorille suunnatun tbh-sovelluksen

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Facebook on hiljattain ostanut tbh-sovelluksen, jonka tarkoituksena on yksinkertaistettuna kehua kaverilistalta löytyviä henkilöitä anonymiteetin turvin. Tarkkaa ostohintaa ei kerrottu, mutta kauppa on nyt virallistettu.

Itsenäisenä sovelluksenaan jatkossakin toimiva tbh tarjoaa ystävällisessä mielessä luotuja kysymyksiä, joihin käyttäjät sitten vastaavat valitsemalla kuvausta parhaiten vastaavan henkilön. Kysymyksiä on laidasta laitaan ja ne saattavat tiedustella esimerkiksi parasta juhlaseuraa tai todennäköisintä runoilijana itseään elättävää kaveria. Ne ystävät, jotka kysymysten perusteella tulivat valituiksi, saavat tiedon vastauksista kehuina avatessaan sovelluksen.

Tbh-sovellus on ollut rajoitetusti saatavilla jo elokuusta lähtien ja se on kerännyt suosiota etenkin teini-ikäisten keskuudessa. Tiimi tbh:n takana on ilmoittanut tavoitteekseen parantaa nuorten mielenterveyttä, ja ”kehusovellus” on viimeisin keino tuon jalon tavoitteen toteuttamiseksi.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 
 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Tai sitten jos toimisi kuten normaalit ihmiset, ja kehuisi ihan henk.koht.!. 🙄