Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

YouTubelta uusi kokeilu: videot toistuvat automaattisesti mobiilisovelluksessa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

YouTuben automaattitoistoa voi säätää asetuksista.

YouTuben automaattitoistoa voi säätää asetuksista.

YouTuben Android-sovelluksessa on menossa uusi kokeilu – tai ainakaan uusi ominaisuus ei ole vielä tullut aivan kaikille käyttäjille.

Android Central -sivusto huomasi ensimmäisenä YouTuben Android-sovelluksen nyt toistavan videoita automaattisesti sovelluksen kotinäkymässä.

Videot toistuvat automaattisesti ilman ääntä, mutta varustettuna luoduilla teksityksillä. Videot käynnistyvät alusta ja toistuvat Android Centralin mukaan vaikka loppuun asti, jos selaamisen lopettaa. Kerrallaan toistuu aina yksi video.

Automaattisesti toistuvat videot ovat jo osa muitakin sovelluksia kuten Facebookia. Toisin kuin se, ei YouTube kuitenkaan toista videoita automaattisesti äänet päällä.

Lisäksi myös YouTubessa automaattisesti toistuvat videot voi myös kytkeä kokonaan pois päältä sovelluksen asetuksista. Videot voi valita toistumaan automaattisesti myös vain Wi-Fi-verkoissa, oletuksena ne toistuvat ainakin toistaiseksi myös mobiiliverkkoyhteyden yli.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 
 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Ei kiitos!. 👎

Tuoreimmat jutut