Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Google aloitti Android Wear Beta -testauksen – päivitys tuo Oreosta tuttua uutta

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

LG Watch Sport.

LG Watch Sport.

Google on aloittanut älykellojen Android Wear -järjestelmänsä seuraavan version beetatestauksen. Uusi Android Wear Beta on ainakin toistaiseksi saatavilla vain yhdelle kellolle, LG:n Watch Sportille.

Uusi versio Android Wearista tuo mukaan Androidin Oreo-versiosta tuttuja uudistuksia myös Android Weariin. Kyseessä on lähinnä tekninen päivitys API-tasolle 26, ja uudistukset ovat lähinnä pinnan alla tapahtuneita muutoksia, joilla on kuitenkin merkitystä erityisesti sovelluskehittäjille.

Uudessa versiossa myös Android Wear saa uudistuksia sovellusten taustatoiminnan rajoituksiin kuin myös ilmoituskanaviin.

Ilmoituskanavat mahdollistavat käyttäjän valitsevan eri sovellusten ilmoitukset käyttöön tyyppikohtaisesti kaikkien kyseisen sovelluksen ilmoitusten hiljentämisen sijaan.

Taustatoiminnan uudet rajoitukset puolestaan on suunniteltu akunkeston pidentämiseksi. Sovelluskehittäjien tulee huomioida uudet rajoitukset sovellustensa suunnittelussa.

Android Wear Beta LG Watch Sportille on ladattavissa Googlen sivujen kautta.

(Mainos: Oletko Nordean tai Aktian asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 5 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut