Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tästä olisi hyötyä Suomessakin: LG:n uutuuspuhelin karkottaa hyttyset

(Mainos: Oletko Nordean tai Aktian asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 5 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

LG LOGO

LG julkisti eilen Intiassa K7i-puhelimensa, jonka erikoisempiin ominaisuuksiin kuuluu Mosquito Away -teknologia, joka on puhelimessa sisäänrakennettuna. Kuten nimi antaa ymmärtää, auttaa teknologia pitämään hyttyset loitolla ja suojaamaan käyttäjää.

Karkoittimen toiminta perustuu ultraääneen, joka on ihmisen kuuloalueen ulkopuolella, mutta johon hyttyset reagoivat. Teknologia on kiinnitetty puhelimen takakuoreen ja halutessaan käyttäjä voi myös vaihtaa puhelimeen tavallisen kuoren. Lisäksi pakettiin kuuluu LG:n tarjoama Mosquito Away -teline.

Hyttysenkarkotusteknologiaa lukuun ottamatta K7i on melko tavallinen halvemman hintaluokan puhelin, käyttäen 1,1 GHz:n neliydinprosessoria, kahta gigatavua RAM-muistia ja 16 gigatavun tallennusmuistia. Muiden teknisten tietojen osalta puhelimessa on 5 tuuman näyttö (854×480 pikselin tarkkuudella), 8 megapikselin takakamera, 5 megapikselin etukamera ja 2 500 mAh:n akku. Käyttöjärjestelmänä toimii Androidin vanhempi 6.0 Marshmallow -versio, eikä päivitystä uudempiin versioihin todennäköisesti ole luvassa.

Tällä hetkellä K7i on myynnissä 7 990 Intian rupialla, joka pyöristyy noin 104 euroon. Toistaiseksi puhelin on tilattavissa vain Intiassa.

LG:n mukaan K7i on markkinoiden ensimmäinen hyttysiä karkoittava puhelin. Halutessaan puhelimesta voi myös irroittaa takakuoren paksuutta lisäävän ultraäänikaiuttimen, jolloin K7i toimii normaalin halvemman hintaluokan puhelimen tapaan.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Tällaisia sovelluksia oli jo heti alkuun kun tuli sovelluskaupat, mutta eivät toimineet, 🤔.

  2. Jussi

    Missä on testitulokset, että toimiikin? Herkkäuskoinen voi mennä vipuun.

  3. Juha

    Ois kyllä hyvä keksintö jos toimis.

Tuoreimmat jutut