Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Vivolta mielenkiintoinen uutuus: V7+ on keskihintaluokan älypuhelin 18:9-kuvasuhteen näytöllä ja 24 megapikselin etukameralla

(Mainos: Oletko Nordean tai Aktian asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 5 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Vivo V7+:ssa on 18:9-kuvasuhteen näyttö.

Vivo V7+:ssa on 18:9-kuvasuhteen näyttö.

18:9-kuvasuhteen tai vastaavan pitkulaisemmat näytöt yleistyvät nyt älypuhelimissa vauhdilla. Viimeisimpänä mukaan lähtee nyt Oppon ja OnePlussan kanssa samaan ryppääseen lukeutuva Vivo, joka on tänään julkistanut uuden keskihintaisen V7+:n.

Vivo V7+:n 18:9-kuvasuhteen näytön koko on 5,99 tuumaa ja tarkkuus 1440×720 pikseliä. Tarkkuudesta onkin selvästi tingitty puhelimen puristamiseksi edullisempaan hintaluokkaan.

Toisena erikoisuutena V7+:n etukameran tarkkuus on jopa 24 megapikseliä. Takakamerassa megapikseleitä on 16 megapikseliä, mutta se sisältää myös erityisen kuvaustilan, jossa neljän kuvan yhdistelmänä syntyy kooltaan 64 megapikselin kuva.

Lisäksi Vivo V7+:ssa on Qualcommin uusi Snapdragon 450 -järjestelmäpiiri, 4 gigatavua RAM-muistia, 64 gigatavua tallennusmuistia, microSD-muistikorttipaikka sekä 3 225 milliampeeritunnin akku. SIM-korttipaikkoja on kaksi kappaletta ja ne eivät ole jaettuja muistikorttipaikan kanssa. Käyttöjärjestelmäversiona on Android 7.1.1 Nougat.

Vivo V7+ on tulossa myyntiin Intiassa yksinoikeudella Amazonin kautta. Puhelimen hinta on 21 990 rupiaa eli vajaat 290 euroa.

Vivo V7+:ssa on kuitenkin selkeät reunukset edelleen sekä näytön ylä- että alapuolella.

Vivo V7+:ssa on kuitenkin selkeät reunukset edelleen sekä näytön ylä- että alapuolella.

(Mainos: Osallistu tästä arvontaan ja voita OnePlus 5 -puhelin ja Elisan liittymä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Uskon, että lopulta palataan normaaleihin kuvasuhteiden näyttöihin (9:16!.)!. 🙄

  2. Jaro

    720p näyttö tuossa kokoluokassa ja varsin mopo prosessori eivät oikein tee puhelimesta 300 euron hinnalla otsikon mukaisesti mielenkiintoista.

Tuoreimmat jutut