Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Applelta luvassa pian uutuuksia ainakin kolmella saralla: iPhone, Apple Watch ja Apple TV

(Mainos: Oletko Nordean tai Aktian asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 5 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Nykyinen Apple TV.

Nykyinen Apple TV.

Apple julkistaa loppuvuoden uutuutensa julkistustilaisuudessa, jota on huhuttu järjestettäväksi 12. syyskuuta. Päähuomio tulee keskittymään uusiin iPhoneihin, mutta samassa tilaisuudessa Applelta odotetaan muitakin uutuuksia.

Nyt Bloombergin lähteet vahvistavat Applen aikovan esitellä päivitetyn version myös Apple TV -lisälaitteestaan. Laitteesta on saatu merkittävästi vihiä jo aiemminkin: luvassa on tuki tarkemmille 4K HDR -sisällöille.

Ainakin Yhdysvalloissa samalla uudistuu myös Apple TV:n ohjelmisto: suurempaan rooliin nousee live-verkkolähetysten esiin nostaminen. Näitä voivat olla esimerkiksi uutis- ja urheilusisällöt.

iPhoneja Applen odotetaan julkistavan kolme kappaletta: hienoisesti nykyisin myytävistä iPhone 7 -puhelimista uudistetut iPhone 7s ja iPhone 7s Plus saavat rinnalleen täysin uuden huippu-iPhonen. Julkaisimme hiljattain laajan katsauksen tulevaan huippu-iPhoneen. Sen suurimpia uudistuksia ovat lähes koko etupuolen täyttävä OLED-näyttö sekä edistynyt 3D-antureihin perustuva kasvontunnistus, joka on korvaamassa sormenjälkitunnistuksen.

Lisäksi Apple on tuomassa Watchista kolmannen sukupolven. Muotoilun on raportoitu säilyvän pääosin ennallaan. Uusi Apple Watch tulee saataville lisäksi myös mobiiliverkkoyhteyden sisältävänä versiona, joskin sen myyntiintulosta Suomessa ei ole vielä tietoa.

Aiemmat vuotokuvat uudesta huippu-iPhonesta, tai todennäköisemmin yhä sen "puumallista", antavat erinomaisen kuvan odotettavasta näytöstä ja rakenteesta.

Aiemmat vuotokuvat uudesta huippu-iPhonesta, tai todennäköisemmin yhä sen ”puumallista”, antavat erinomaisen kuvan odotettavasta näytöstä ja rakenteesta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. omean

    Ehkä.

Tuoreimmat jutut