Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung julkistaa ensi viikolla myös uuden Gear-sarjan älykellon

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsung logo kylttiSamsung aikoo julkistaa ensi viikolla IFA-messujen yhteydessä Berliinissä myös Gear S -mallistoon kuuluvan älykellon, Samsungin mobiiliyksikön johtaja DJ Koh vahvisti tänään CNBC:n haastattelussa Galaxy Note8 -julkistuksen jälkimainingeissa.

Aiemmin tänään Samsungin verkkosivuilla paljastuivat jo kaikki tiedot myös uudesta Gear Fit2 Prosta, joka myös julkistettaneen 30. elokuuta, kun Samsung tilaisuutensa Berliinissä järjestää.

Aiemmissa paljastuksissa esillä on ollut Samsung Gear Sport, joka yhdysvaltalaisviranomaisen FCC:n tietokannan mukaan tulee olemaan älykellon muotoinen rannelaite. Gear Sport saattaakin olla laite, johon Koh tämänpäiväisillä kommenteillaan viittasi.

Nykyisen uusimman älykellonsa Gear S3:n kahtena eri versiona Samsung julkisti vuosi sitten IFA-messujen yhteydessä.

Koh kommentoi CNBC:lle myös älykellojen myynnin jääneen toistaiseksi odotuksista, mutta laitteiden houkuttelevuuden kasvavan, kun niihin lisätään lisätään uusia terveys- ja liikuntaominaisuuksia.

Samsungin Gear Sportista on nähty toistaiseksi tämän verran. Kuva FCC:n tietokannasta.

Samsungin Gear Sportista on nähty toistaiseksi tämän verran. Kuva FCC:n tietokannasta.

(Mainos: Oletko Nordean tai Aktian asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 5 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut