Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Snapchatiin taas uutta: konserttisnapit yhdistyvät yhdeksi tarinaksi – lisäksi mukaan myös Pikachu

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Snapchat logoSnapchat saa jälleen uusia toimintoja. Merkittävämpi uutuuksista on Crowd Surf, joka on Snapchatin kehittämä älykäs uusi tapa yhdistää esimerkiksi konserteissa otetut snapit yhteen – ja tarjota katselijalle saumattomasti mahdollisuus katselukulman vaihtumiseen eri käyttäjän snappeihin.

Snapchat osaa yhdistää konserteista otetut hyvälaatuiset snapit saumattomasti yhteen äänen perusteella. Toistaiseksi uutta ominaisuutta hyödynnetään Our Stories -osiossa, joka on Snapchatin kokoama yhteenveto johonkin tapahtumaan liittyvistä snapeista. Alla videolla nähdään esimerkki Crowd Surfista toiminnassa.

Toisena hauskana uudistuksena Snapchat saa joksikin aikaa yhdeksi uudeksi filtterivaihtoehdoksi Pokémoneista kenties legendaarisimman, Pikachun.

Pikachu-linssi on käytettävissä Snapchatissa muiden linssien tavoin, mutta vain rajoitetun ajan.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 
 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Kaikenlaista päällepäin katsottuna turhaa milleniaaleille kehitetään, 😕.

  • Iama Nieger

   Eikö vähän kaikki ole sinun mielestäsi turhaa, myös liian nopea netti?.

   • Semmosta

    Kaikki on turhaa, mitä hän ei tarvitse.

Tuoreimmat jutut