Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Facebookin ulkoasu menee uusiksi

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Facebook uudistaa tulevina viikkoina sovellustensa keskeisen etusivunäkymän ilmettä merkittävästi. Facebookin mukaan tavoitteena on tehdä uutissyötenäkymästä aiempaa helpompi lukea ja navigoida.

Luettavuutta Facebook aikoo parantaa suuremmalla värien välisellä kontrastilla, suurempikokoisilla linkkiesikatseluilla, uudistetuilla kuvakkeilla sekä tykkäys-, kommentointi ja jakopainikkeilla, jotka ovat suurikokoisemmat ja helpommat painaa.

Merkittävä muutos on myös profiilikuvan muuttuminen neliöstä pyöreäksi.

Yksi Facebookin tavoite on tehdä ilmeestä myös enemmän keskustelun kaltainen ja kommentit ovatkin muuttamassa muotoaan viestisovelluksista, kuten Facebookin omasta Messengeristä tutuiksi puhekupliksi ja tarkoitus on osoittaa paremmin vastaukset tiettyihin kommentteihin.

Facebook tekee myös selkeämmäksi, minne linkit vievät ja kommentoidessa sen, kenen julkaisusta on kyse. Lisäksi takaisinpäin-painikkeen kokoa kasvatetaan.

Alla näkyy myös ilmoitusten kuvakkeen muutos maapallosta hälytyskelloksi.

 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 
 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. LiQuiD

    Ihan tervetullut uudistus, raikastaa ilmettä ja varmasti tuo ulkoasun lähemmäksi Instagramin sekä Messengerin tyyliä.

  2. Choi

    Iso osa muutoksista tulikin jo tovi sitten Facebookin, Workplaceen ja hyvin toimivat.

Tuoreimmat jutut