Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kuvina: OnePlus 5:n uusi Soft Gold -värivaihtoehto

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

OnePlus julkisti tänään uuden kultaisen Soft Gold -värin OnePlus 5 -puhelimestaan.

Kultainen väri OnePlus 5:stä on saatavilla nyt OnePlussan omasta verkkokaupasta sekä Suomessa Elisalta 499 euron hintaan. Puhelimessa on samat 6 gigatavua RAM-muistia ja 64 gigatavua tallennusmuistia kuin 499 eurolla alusta asti myydyssä Slate Gray -värisessä OnePlus 5:ssä.

Koska kultaisessa OnePlus 5:ssä on kyse limited edition -väristä, mainitsee OnePlus puhelimen olevan saatavilla niin kauan kuin tavaraa riittää.

OnePlus kertoo kehittäneensä Soft Gold OnePlus 5:n hiekkapuhallusprosessia, minkä ansiosta Soft Goldin pinnan viimeistely on 30 prosenttia hienojakoisempi kuin aiemmissa OnePlussan Soft Gold -laitteissa.

Näissä kuvissa Soft Gold -värin lisäksi verrokkina esiintyy Midnight Black OnePlus 5.

Takaa ylä- ja alareunasta löytyvät antennijuovat erottuvat kultaisessa OnePlus 5:ssä selkeämmin kuin mustassa värivaihtoehdossa.

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 3 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Semmosta

    Vois mun puolesta tuoda jonkun uuden värin. Mun puolesta vois olla vähän räikeämpi ja erikoisempi, kuin tähän asti olleet värit Oneplussan puhelimissa.

  2. Nokia

    Ihan on tyylikäs kyllä.

  3. Kairaaja

    Ei hullumman näkönen.

Tuoreimmat jutut