Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Telegramissa voi nyt lähettää katoavia kuvia ja videoita

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Telegram sai katoavat kuvat ja videot.

Telegram sai katoavat kuvat ja videot.

Suosiotaan kasvattava keskustelusovellus Telegram on tuoreimmassa versiossaan tuonut mukaan katoavat kuva- ja videoviestit.

Telegram 4.2 on nyt ladattavissa Androidille ja Applen iPhonelle.

Telegramissakin on nyt mahdollista asettaa laskuri, jonka määrittelemässä ajassa kuvat ja videot katoavat näkyvistä niiden avaamisen jälkeen. Jo aiemmin Telegramissa mukana ovat olleet samalla tavalla katoavat tekstimuotoiset viestit.

Jos vastaanottaja ottaa katoavaksi asetusta kuvasta tai videosta näyttökuvan, ilmoitetaan lähettäjälle välittömästi.

Tuoreimmassa päivityksessä on myös useampia muita pikku-uudistuksia. Esimerkiksi kuvanmuokkaustyökalut on uudistettu helpommiksi käyttää ja omiin tietoihinsa voi nyt lisätä itsestään lyhyen kuvauksen. Lisäksi tarrojen käyttö helpottuu, kun niiden valinta-alue laajentuu nyt suuremmaksi.

Samoin suurissa massaryhmissä Telegramin toiminta nopeutuu, kun julkisesti nähtävissä olevien kuvien ja videoiden kanssa käytetään hajautettua sisällönjakeluverkostoa.

Aiemmissa päivityksissä tänä vuonna Telegram on saanut jo tuen myös äänipuheluille.

(Mainos: Oletko Nordean tai Aktian asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 5 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut