Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Applelta yllättävä Siri-mainosvideo – pääosassa The Rock

(Mainos: Oletko Nordean tai Aktian asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 5 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

The Rock X Siri.

Apple on julkaissut yllättäen Siri-mainoksena toimivan videon yhteistyössä näyttelijänä ja aiemmin myös show-painijana tunnetun Dwayne Johnsonin, alias The Rockin, kanssa. Lyhyemmän mainosspotin sijaan kyse on vajaan 4 minuutin lyhytelokuvasta nimeltään Rock X Siri: Dominate the Day.

Applelle yhteistyö The Rockin kanssa on uudenlainen avaus tavallista villimpään markkinointiin. Se nostaa videota esiin näyttävästi myös verkkosivuillaan.

Apple lisää panoksiaan erilaisiin sisältöihin myös muin tavoin. Suurin julkaisu toistaiseksi on ollut Planet of the Apps -show, jossa sovelluskehittäjät esittelevät ideoitaan tuomaristolle Leijonan luolaa muistuttavalla tavalla.

Kesäkuisen WWDC-kehittäjäkonferenssinsa Apple avasi myös hulvattomalla videolla, jossa sovellukset katosivat maailmasta.

(Mainos: Oletko Nordean tai Aktian asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 5 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Henrik

    The Rock and iPhone is number 1 UNO UNO UNO

  2. Hendriks

    Uppoaa jenkkeihin varmaan, minuun ei, 👎.

Tuoreimmat jutut