Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Suosittu SwiftKey-näppäimistö päivittyi iOS-laitteilla – ennakoi hymiöt valmiiksi

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

SwiftKey ennakoi käyttäjälle emoji-hymiöt valmiiksi.

Ohjelmistojätti Microsoftin omistuksessa toimiva SwiftKey on päivittänyt suosittua näppäimistöään iOS-laitteilla. Uuden päivityksen mukana tulee ominaisuuksia, uusia tuettuja kieliä, uusia teemoja ja tietenkin yleisiä parannuksia.

Näppäimistön suurin uudistus lienee emoji-hymiöiden ennakointi. Kun viestin kirjoittamisen jälkeen avaa emoji-valikon, näyttää näppäimistö alkuun ennakoitujen emojien valikon. Esimerkiksi jos viestissä puhuu lomasta, voi ennakoiduissa emoji-hymiöissä olla esimerkiksi lentokone tai palmu. Monesti emojeja saa etsiskellä useiden sivujen takaa, joten SwiftKey on pyrkinyt löytämään ratkaisun ongelmaan.

Päivityksen mukana näppäimistö saa kahdeksan uutta Oxygen-teemaa haaleine väreineen. Näppäimistön uudet värivaihtoehdot ovat punainen, oranssi, keltainen, vihreä, vaaleansininen, sininen, violetti ja vaaleanpunainen. Teemat ovat saatavilla näppäimistöön ilmaiseksi.

3D Touchia tukevat iPhonet saavat myös parannuksia 3D Touch -ominaisuuksiin. SwiftKeyn iOS-versio tukee tällä hetkellä yli sataa eri kieltä ja päivityksen mukana tuki tulee 15 uudelle kielelle. Näiden joukosta löytyy Suomessakin puhuttu pohjoissaame.

Päivitetystä SwiftKeyn sovelluksesta uutisoi muun muassa MSPowerUser. Sovellus on ladattavissa iOS-laitteille Applen App Storesta. 

Uudet SwiftKey-näppäimistön värivaihtoehdot.

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut