Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Helppoja GIFfejä kaikille – Googlen Liikekuvat saapui Androidille

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Google Motion Stills

Googlen viime vuonna iOS-laitteille julkaisema Motion Stills– eli suomeksi Liikekuvat-niminen sovellus on vihdoin julkaistu myös Androidille. Google Researchin kehittämä ja edelleen hieman kokeelliseksi luokiteltava sovellus mahdollistaa liikkuvien GIF-kuvien luomisen helposti.

Google kuvailee Motion Stills -sovellusta seuraavasti:

”Luo silmukkana toistuvia GIFejä tai yhdistä videoklippejä elokuviksi, ja jaa niitä halutessasi kavereille!”

Sovelluksella voi esimerkiksi napata kolmen sekunnin mittaisia videoita, joista sovellus nopeasti tekee helposti lähetettäviä GIF-tiedostoja kavereille jaettaviksi. Lisäksi sovelluksella voi tiivistää minuutin mittaisen videon kahdeksankertaiseksi nopeutetuksi GIF-videoksi. GIF-pätkiä voi myös yhdistää pidemmiksi lyhytelokuvakokemuksiksi pyyhkäisyeleillä.

Sen lisäksi, että Motion Skills sisältää työkalut ”kauniiden liikkuvien kuvien tai elokuvamaisten panoraamakuvien” luomiseen, sisältää se muun muassa älykkään vakautuksen, joka auttaa tekemään videoista miellyttävämmän näköisiä.

Maksuton Motion Skills eli Liikekuvat on ladattavissa Android-laitteille Google Playstä, ja Applen iOS-laitteiden Live Photos -kuvia voi muuntaa GIF-muotoon App Storesta löytyvällä versiolla.

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 3 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut