Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Apple aloitti jälleen Nokian tuotteiden myynnin

(Mainos: Oletko Nordean tai Aktian asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 5 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Nokia + Withings.Nokian terveyslaitteet ovat päässeet takaisin Applen myyntiin. Apple poisti vielä tuolloin Withingsin nimellä myydyt laitteet myynnistä viime vuoden lopulla, kun Apple ja Nokia kävivät kädenvääntöä patenteista. Sittemmin toukokuussa yhtiöt löysivät sovun.

Nokia osti Withingsin viime vuonna 170 miljoonalla eurolla. Tänä vuonna se on nimennyt Withingsin laitteet uudestaan Nokioiksi ja esitellyt uutuustuotteita.

Applen verkkokaupassa myyntiin ovat nyt päässeet Nokia Body+ ja Nokia Body Cardio -vaa’at, Nokia Thermo -lämpömittari sekä verenpainemittari Nokia BPM+. Tuotteet löytyvät jo Applen valikoimista Yhdysvalloissa, mutta Suomen Apple-verkkokauppa ei niitä vielä tarjoa.

Apple ei kuitenkaan esimerkiksi myy Nokian aktiivisuusmittareina toimivia rannekelloja, jotka kilpailevat Apple Watchin kanssa.

Nokia-tuotteiden odotetaan palaavan myyntiin myös Applen liikkeissä ympäri maailman. Applen verkkokauppaa ja liikkeitä voidaan pitää merkittävänä jälleenmyyjänä myös Nokian tuotteille.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut