Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Suomalaisyrityksen hologrammisuojalasit älypuhelimille saavat seuraavaksi Angry Birds -hahmot

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Angry Birdsit tulevat osaksi Docover-kuoria.

Angry Birdsit tulevat osaksi Docover-kuoria.

Suomalainen Docover on solminut uuden lisenssisopimuksen Rovion Angry Birds -brändin lisensioinnista. Docover tekee ainoana maailmassa holografisella kuviolla varustettuja näytönsuojia mobiililaitteisiin.

Aiemmin Docover-suojia on ollut saatavilla muun muassa Muumi-hahmoin sekä Real Madridin jalkapalloseuran teemoin.

Angry Birds -lisenssituotevalikoimaan tulee hologrammipanssarilaseja sekä suojakuoria mobiililaitteille.

Uniikki teknologia mahdollistaa minkä tahansa logon tai kuvan näkymisen yhdessä maailman käytetyimmästä henkilökohtaisista käyttöesineessä – puhelimen tai tabletin näytössä. Hologrammikuvio näkyy suojalasissa, kun puhelinta ei käytetä ja sen näyttö on sammuksissa. Kun näyttö syttyy, katoaa hologrammi näkyvistä ja puhelin on käytettävissä aivan normaaliin tapaan.

”Hienoa aloittaa yhteistyö Docoverin kanssa. Tuotteet sopivat erinomaisesti mobiilipeleistä tutulle Angry Birds -brändille ja kun puhelimet pysyvät ehjinä, voivat fanimme pelata enemmän Angry Birdsiä”, sanoo Simo Hämäläinen, Rovion Senior Vice President, Brand Licensing.

Docoverin valmistamat Angry Birds- brändätyt tuotteet tulevat myyntiin heinäkuussa, Muumi-tuotteet löytyvät jo kauppojen hyllyiltä. Lisäksi Docover kertoo tulevansa julkaisemaan piakkoin merkittäviä uusia avauksia.

(Mainos: Oletko Nordean tai Aktian asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 5 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut