Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Mitä ihmettä? HMD:n kumppani kopioi Nokia 3310:n

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

InFocus IF9027 on kuin täysi Nokia 3310 -kopio designiltaan.

InFocus IF9027 on kuin täysi Nokia 3310 -kopio designiltaan.

Suomalainen HMD Global vastaa nykyisin Nokia-puhelimista, Se on lisensoinut Nokialta tavaramerkin käyttöönsä tuotteissaan, joihin lukeutuu muun muassa uusi versio Nokia 3310:stä.

HMD:n valmistuskumppanina toimii taiwanilaisen Foxconnin tytäryhtiö FIH Mobile, joka vastaa nykyisin kaikkien Nokia-puhelinten kokoonpanosta.

Yllättäen Kiinan TENAA-viranomaistietokannasta on nyt paljastunut uusi InFocus IF9027 -puhelinmalli, joka muodoiltaan on kuin suora kopio uudesta Nokia 3310:stä. Asiasta erikoisen tekee, että toisin kuin muissa aiemmin nähdyissä Nokia 3310 -kopioissa, on tämä uutuus Foxconnin, eli siis HMD:n kumppanin tekoa. InFocus on Foxconnin oma brändi.

InFocus IF9027 on varustettu YunOS-järjestelmällä ja tukee myös 4G-yhteyksiä. HMD:n Nokia 3310 tukee vain 2G-GSM-verkkoja, mistä sitä onkin kritisoitu ja kaipailtu 4G- tai edes 3G-versiota.

HMD ei kommentoi vielä kumppaninsa erikoista uutuustuotetta. Mahdollista toki on sekin, että esimerkiksi vain Kiinan markkinoille luodun uutuustuotteen luominen olisi tapahtunut HMD:n luvalla. Asiasta saataneen lisätietoa, kunhan InFocus-uutuus virallisesti aikanaan julkistetaan.

Asiasta kertoo muun muassa Nokiamob-sivusto.

Uusi Nokia 3310.

Uusi Nokia 3310.

(Mainos: Oletko Nordean tai Aktian asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 5 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    HMD vain räpeltelee, 😕.

  2. Pienellä präntätty

    Huonoista sopimuksistako ja tuotteiden myöhästelyistäkö HMD pomo sai kenkää?

Tuoreimmat jutut