Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Pokémon GO Plus -rannekkeen voi muuntaa nyt sormukseksi – halvalla lisävarusteella

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 3 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

Pokémon GO -sormus.

Pokémon GO -sormus.

Pokémon GO Plus on jo viime syksynä myyntiin tullut ranneke Pokémon GOn pelaamisen helpottamiseen.

Pokémon GO Plus hälyttää värinällä ja valomerkein, kun pelaaja on kulkiessaan Pokéstopin läheisyydessä tai lähelle ilmestyy joku Pokémon sekä mahdollistaa tavaroiden keräämisen ja Pokémonin nappaamisen suoraan rannekkeesta painamalla. Näin puhelinta tarvitsee käyttää vähemmän ja sen akku kuluu vähemmän.

Nyt Pokémon Go Plus saa rinnalleen lisäpidikkeen, jolla se muuntuu sormukseksi. Sormuksen etu on, ettei käyttöön tarvita kahta kättä, vaan painallus onnistuu saman käden sormilla kämmenen sisällä. Helppous ja vaivattomuus on siis viety huippuunsa.

Sormus ei ole kallis. Se on tulossa myyntiin aluksi Japanissa vain 400 jenin eli noin 3,10 euron hintaan, kertoo Eurogamer. Saatavuudesta tai hinnasta muilla markkinoilla ei ole vielä tietoa.

Pokémon GO juhli juuri yksivuotissynttäreitään. Vaikka enää tänä kesänä peli ei ole villinnyt viime kesän tavoin, on sillä kuitenkin edelleen valtava määrä pelaajia ympäri maailman.

Pokémon GO Plus -ranneke.

Pokémon GO Plus -ranneke.

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Matti#2

    SHUT UP AND TAKE MY MONEY!!! OSTAN HETI KAIKKI.

Tuoreimmat jutut