Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WhatsAppiin päivitys: tiedostojen jako vapautuu kaikenlaisiin tiedostoihin

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 3 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

WhatsAppin Android-sovelluksen tuoreimman päivityksen uudistuksia.

WhatsAppin Android-sovelluksen tuoreimman päivityksen uudistuksia.

Suosittu keskustelusovellus WhatsApp saa tuoreimmassa päivityksessään muun muassa laajemman tuen eri tiedostomuotojen jakamiselle.

Jo aiemmin esiin nousseen päivityksen jakelu Androidilla on nyt laajentunut. Vastaava päivitys on tulossa myös iPhone-versioon.

Tähän asti tiedostoista WhatsAppissa on voinut jakaa lähinnä asiakirja-, teksti-, Word-, Excel- ja PowerPoint-tiedostoja. Jatkossa näiden lisäksi voi jakaa myös muita tiedostoja, kuten pakattuja kokonaisuuksia tai erilaisia mediatiedostoja,

Aivan vapaata jako WhatsAppin kautta ei ole jatkossakaan, sillä jakamista rajoittavat tiedostokokorajoitukset: Androidilla 100 megatavua ja Applen iPhonessa 128 megatavua. Lisäksi verkossa ja tietokoneella rajoitus on 64 megatavua.

Muita WhatsApp Messengerin listattuja uudistuksia Android-sovelluksessa ovat mahdollisuus tarkastella kaikkia kuvia ja videoita pyyhkäisemällä ylöspäin kamerassa, helpompi tapa lihavoida, kursivoida tai yliviivata tekstiä pitämällä sitä painettuna sekä ulkoasuparannuksia ääni- ja videopuheluihin.

 

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi