Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WhatsAppiin päivitys: tiedostojen jako vapautuu kaikenlaisiin tiedostoihin

(Mainos: Oletko Nordean tai Aktian asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 5 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

WhatsAppin Android-sovelluksen tuoreimman päivityksen uudistuksia.

WhatsAppin Android-sovelluksen tuoreimman päivityksen uudistuksia.

Suosittu keskustelusovellus WhatsApp saa tuoreimmassa päivityksessään muun muassa laajemman tuen eri tiedostomuotojen jakamiselle.

Jo aiemmin esiin nousseen päivityksen jakelu Androidilla on nyt laajentunut. Vastaava päivitys on tulossa myös iPhone-versioon.

Tähän asti tiedostoista WhatsAppissa on voinut jakaa lähinnä asiakirja-, teksti-, Word-, Excel- ja PowerPoint-tiedostoja. Jatkossa näiden lisäksi voi jakaa myös muita tiedostoja, kuten pakattuja kokonaisuuksia tai erilaisia mediatiedostoja,

Aivan vapaata jako WhatsAppin kautta ei ole jatkossakaan, sillä jakamista rajoittavat tiedostokokorajoitukset: Androidilla 100 megatavua ja Applen iPhonessa 128 megatavua. Lisäksi verkossa ja tietokoneella rajoitus on 64 megatavua.

Muita WhatsApp Messengerin listattuja uudistuksia Android-sovelluksessa ovat mahdollisuus tarkastella kaikkia kuvia ja videoita pyyhkäisemällä ylöspäin kamerassa, helpompi tapa lihavoida, kursivoida tai yliviivata tekstiä pitämällä sitä painettuna sekä ulkoasuparannuksia ääni- ja videopuheluihin.

 

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut