Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Legendaarinen Futurama-animaatiosarja sai jatkotarinaksi uuden mobiipelin – nyt ladattavissa Androidille ja Applelle

(Mainos: Oletko Nordean tai Aktian asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 5 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Futurama: Worlds of Tomorrow.

Takavuosina Suomessakin televisiossa taajaan pyörinyt, aina vuodesta 1999 alkaen vuoteen 2013 asti tuotettu futuristinen, 3000-luvulle sijoittuva Futurama-animaatiosarja on saanut nyt jatkokseen uuden mobiilipelin, Futurama: Worlds of Tomorrowin.

Uutuuspeli julkaistiin tänään torstaina Androidille ja Applen iOS-laitteille.

Pelissä voi ohjata eri tuttuja hahmoja kuten Fry, Leela ja Bender, rakentaa oman uuden New Yorkin, taistella alieneja vastaan sekä tutkia tuntemattomia planeettoja. Tavoitteena ei ole vähäisempi kuin koko universumin pelastaminen.

Uusi peli toimii myös eräänlaisena jatkumona tv-sarjalle, sillä se sisältää uuden tarinan, jonka ovat kirjoittaneet sarjan alkuperäiset luojat, David X. Cohen sekä myös Simpsonit luonut Matt Groening.

Futurama: Worlds of Tomorrow on ladattavissa Androidille Google Playsta sekä Applen iOS-laitteille App Storesta. Peli on ilmainen, mutta sisältää maksullisia sovelluksen sisäisiä ostosmahdollisuuksia.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut