Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Apple poistanut satojatuhansia sovelluksia App Storesta

(Mainos: Oletko Nordean tai Aktian asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 5 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

App Storen ilme ja järjestely menevät uusiksi iOS 11:ssä. Huomion kiinniittää uusi Tänään-etusivu.

App Storen ilme ja järjestely menevät uusiksi iOS 11:ssä. Huomion kiinniittää uusi Tänään-etusivu.

Apple on viime kuukausina siivonnut App Store -sovelluskauppaansa isolla luudalla – jopa satoja tuhansia sovelluksia on saanut lähteä kaupasta. Asiasta kertoo TechCrunch.

Applen tähtäimessä ovat olleet heikkolaatuiset sovellukset, kloonit sekä sovellukset, joita ei ole päivitetty vuosiin. Lisäksi syksyllä päivityksenä julkaistavassa iOS 11:ssä Apple lopettaa myös tuen vanhoille 32-bittisille sovelluksille rajatessaan tuen 64-bittisiksi päivitettyihin sovelluksiin.

Erityisesti Applen kerrotaan puuttuneen sovelluksiin, jotka on luotu samasta mallipohjasta tai erilaisilla sovellusten luomispalveluilla. Tällaisia kloonisovelluksia oli kauppaan ilmestynyt lukemattomia esimerkiksi suosituista mutta yksinkertaisista peleistä, kuten Flappy Birdista, sekä myös musiikkisovelluksista, jotka sisältävät todellisuudessa piraattisisältöä.

Tulevassa iOS 11 -päivityksessä Apple uudistaa myös App Storen täysin. Kaupan ilme ja järjestys menevät uusiksi ja jatkossa esimerkiksi sovellukset ja pelit on jaoteltu kaupassa täysin erillisiin osioihinsa.

(Mainos: Osallistu tästä arvontaan ja voita OnePlus 5 -puhelin ja Elisan liittymä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Hyvä juttu, 👍, toivottavasti Google tekisi samoin (en pidätä hengitystä!.).