Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Moto Z2 esitellään 27. kesäkuuta – puhelin esillä kutsussa

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Motorolan medialle lähettämä kutsu julkistustilaisuuteen.

Lenovon omistuksessa toimiva Motorola on kutsunut lehdistöä julkistustilaisuuteen, joka pidetään 27. kesäkuuta. Tilaisuudessa nähtäneen uusi huippu-Moto – Moto Z2. Hiljattain julkistettu Moto Z2 Play saa luultavasti tehokkaamman ja paremman sisarmallin. Asiasta uutisoi muun muassa PhoneArena.

Motorolan tulevan huippupuhelimen, Moto Z2:n tai mahdollisesti Moto Z2 Forcen, teknisiä tietoja ei vielä ole vuotanut kovinkaan laajasti verkkoon. Näillä näkymin puhelimeen tulee Qualcommin huippujärjestelmäpiiri Snapdragon 835, joka tulee olemaan suuressa osassa Android-huippumalleja.

Moto Z2:ssa muotokieli pysyy pitkälti samanlaisena edeltäjäänsä nähden. Puhelimeen odotetaan neljän tai kuuden gigatavun RAM-muistia ja noin 5,5 tuuman kosketusnäyttöä. Puhelimen näyttöä suojaa luultavasti ”rikkoutumaton” ShatterField-näyttölasi ja puhelin tukisi 4G LTE -yhteyksiä, joilla päästäisiin jopa gigabitin latausnopeuksiin.

Motorolalla alkaa olla paljon tarjontaa eri hintaluokissa. Toukokuussa vuoti kuva, joka paljasti Motorolan suunnitelmat. Moto Z- ja X-sarjat ovat tasokkaampia puhelimia, kun taas E- ja C-sarjat sijoittuvat hintaluokkien edullisempaan päähän. Keskikastiin sijoittuisi sitten Moto G -sarja.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

  1. Niko

    Toivottavasti puhelin tukee myös moto modseja ja myös kamera olisi parempi. Ja että puhelin olisi ohuempi mutta akku myös vähintään 3000-3500mAh ja akun kesto todella hyvä monta päivää valmius/käyttöaikaa.

Tuoreimmat jutut