Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Sony julkaisi erikoisen e-paperikellonsa – koko kellon ulkonäköä voi muuttaa silmänräpäyksessä puhelimella

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 3 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

Sony FES Watch U

Sony on kotimaassaan Japanissa julkaissut sen toisen sukupolven FES Watch -kellot. FES Watch U yhdistyy Bluetoothilla Android- tai iOS-puhelimen sovellukseen, mutta kyse ei silti ole varsinaisesta älykellosta. Erikoista FES Watch U:ssa on mahdollisuus muuttaa e-paperipintaisen kellon ulkonäköä silmanräpäyksessä puhelinsovelluksen kautta.

FES Watch U:ssa sekä kellotaulu että ranneke ovat vähän virtaa kuluttavia e-paperinäyttöjä. Ensimmäisen sukupolven FES Watch julkaistiin vuoden 2014 lopulla, ja nyt julkaistussa toisen sukupolven mallissa on muun muassa kellotaulua reunustava metallikehys sekä perinteisen kellopariston tilalla ladattava akku. Yhdellä latauksella päästään noin kolmen viikon käyttöaikaan.

Sony FES Watch U

FES Closet -nimisen puhelinsovelluksen avulla voi kellon ilmettä muuttaa nopeasti. Sovellus sisältää tunnettujen tekijöiden kuvittamia kuoseja, sekä maksullisia että maksuttomia, ja uusia kuoseja on tarkoitus julkaista kuukausittain vuoden loppuun asti. Lisäksi kellon voi kuvittaa omilla kuvillaan.

FES Watch U on tarjolla Sonyn oman First Flight -joukkorahoitussivuston kautta, tai sen voi bongata tokiolaisesta muotiliikkeestä. Kellojen hinnat ovat metalliosien viimeistelystä riippuen 46 000 tai 60 000 yeniä (370 tai 480 euroa). Ensimmäisen sukupolven FES Watch jäi Japanin markkinoiden erikoisuudeksi, ja valitettavasti vaikuttaa siltä, ettei myöskään uutta mallia Japanin ulkopuolella julkaista.

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut