Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WhatsApp päivittyi iOS:llä – uusia jippoja kuviin, selkeämmät vastaukset viesteihin

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

WhatsAppin iOS-versio on saanut uuden päivityksen, joka tuo muutoksia kuvien käsittelyyn viestisovelluksessa. Lisäksi mukana on mahdollisuus vastata suoraan tiettyihin viesteihin.

WhatsAppin kamerapuolelle on päivityksessä tullut filttereitä, joilla voi muokata kuvien sävyjä. Kun kuva on otettu tai galleriasta valittu, pyyhkäisy ylöspäin tuo esiin viisi erilaista filtteriä, joilla kuvia voi muokata.

WhatsApp iOS

Kuvia voi tehostaa viidellä erilaisella filtterillä.

Toinen päivityksen tuoma uudistus on kuvien järjestely albumeihin. Jos samalta lähettäjältä tulee useita kuvia peräkkäin, ei kuvia ja tekstiä enää tarvitse rullailla keskustelunäkymässä, vaan kuvat järjestellään automaattisesti albumimuotoon helpompaa tarkastelua varten.

Kolmas uudistus on mahdollisuus vastata suoraan yksittäisiin viesteihin. Jos keskustelu alkaa rönsyillä, voi yksittäistä saapunutta viestiä pyyhkäistä oikealle, jolloin viesti ja sen lähettäjä tulevat näkyviin kirjoituspalkin yläpuolelle sekä lähetettyyn viestiin. Näin esimerkiksi ryhmäkeskustelussa on helpompi seurata, kenen ja mihin viestiin vastaus on tarkoitettu.

WhatsApp iOS

Yksittäisiin viesteihin voi vastata aiempaa selkeämmin.

WhatsAppin iOS-version uusin päivitys on nyt julkaistu ja sovellus ladattavissa App Storesta.

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Tuoreimmat jutut