Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Honor 9 julkistetaan ensi kerran jo 12. kesäkuuta – Eurooppaan hieman myöhemmin

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Huawei aikoo julkistaa sisarbrändinsä Honorin uuden Honor 9 -huippupuhelimen Kiinassa jo 12. kesäkuuta, paljastaa tuore virallinen kutsukuva. Jo aiemmin kutsuttiiin mediaa puhelimen Euroopan lanseeraukseen 27. kesäkuuta.

Honor 9:stä tiedetään jo lähes kaikki tietämisen arvoinen, sillä Kiinan TENAA-viranomainen paljasti puhelimen kattavasti jo pari viikkoa sitten.

Sittemmin Honor 9:stä vuoti verkkoon myös väitettyjä kuvia, joiden mukaan puhelin olisi saamassa muun muassa räikeän keltaisen värivaihtoehdon.

Honor 9:ää voi kuvailla Huawein P10 ja Mate 9:n tekniikan yhdistämiseksi Honor 8:n lasipintoihin, jotka tosin nyt näyttävät Honor 9:ssä olevan aiempaa pyöreälinjaisemmat. Kun Honor 8:ssa lasi oli vielä takana tasapintainen, kaartuu se Honor 9:ssä selvästi pidempiä sivureunojaan kohti. Honor 8:aan verrattuna huomionarvoinen muutos on myös sormenjälkitunnistimen siirrtyminen eteen. Syystä tai toisesta Huawei näyttää järjestään hylänneen ajatuksen takaa löytyvästä tunnistimesta uusimmissa puhelimissaan.

Takana Honor 9:ssä nähdään jo tuttu Huawein väri- ja monokromikamerapari, varustettuna kaksois-LED-kuvausvalolla sekä lasertarkennuksella.

Honor 9:n edeltäjät Honor 8 ja Honor 7 ovat lukeutuneet suosituimpiin älypuhelimiin Suomessa viime vuosina. Myös Honor 9 tulee näin ollen olemaan todennäköisesti merkittävä uutuus puhelinmarkkinoillamme.

Honorin kutsu julkistukseen 27. kesäkuuta.

Honorin kutsu julkistukseen 27. kesäkuuta.

Honor 9:n jo paljastuneet tekniset tiedot:

 • 5,15 tuuman näyttö 1920×1080 pikselillä
 • Takana 12 (väri) + 20 (monokromi) megapikselin kaksoiskamera
 • Edessä 8 megapikselin kamera
 • Huawein oma Kirin 960 -järjestelmäpiiri
 • 6 gigatavua RAM-käyttömuistia yhdessä versiossa
 • 64 gigatavua sisäistä tallennusmuistia yhdessä versiossa
 • 3 100 milliampeeritunnin akku
 • Paino 155 grammaa
 • Mitat 147,3 x 70,9 x 7,45 millimetriä
 • Android 7.0 Nougat
Honor 9 edestä ja takaa kiinalaisen TENAAn kuvissa.

Honor 9 edestä ja takaa kiinalaisen TENAAn kuvissa.

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

 1. Haitarimies

  Sanni oli seiskan, Makwan kasin, mutta kuka mahtaa olla ysin brändilähettiläs? Antti Tuisku ja banaani? ”Saisinko mä soittaa sun Honorii..

Tuoreimmat jutut