Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Ärsyttääkö Galaxy S8 -puhelimien Bixby-näppäin? Kadota se tämän suojakuoren avulla

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Suojakuori peittää alleen Bixby-näppäimen, mutta äänenvoimakkuuden säätönäppäimet toimivat tietysti normaalisti.

Samsung esitteli keväällä uudet Galaxy S8- ja Galaxy S8+ -älypuhelimet. Normaalien äänenvoimakkuuden säätönäppäinten ja virtanäppäimen lisäksi puhelimissa on yksi fyysinen painike: Bixby-näppäin. Bixby on Samsungin virtuaaliavustaja, joka kuitenkin toimii kunnolla tällä hetkellä pienessä osassa markkina-alueita.

Zach McKay sai tarpeekseen Bixby-näppäimestä ja ärsyyntyi, kun näppäintä tuli painettua vahingossa, vaikka tarkoituksena oli säätää äänenvoimakkuutta. Hän kehitti ongelmaan ratkaisun ja kerää nyt rahoitusta Kickstarter-sivustolla.

Kyseessä on varsin perinteinen suojakuori, joka peittää allensa Samsungin Bixby-näppäimen. Tällöin näppäintä ei voi vahingossa painaa. Halvimmillaan yhden suojakuoren saa 20 dollarilla. Suojakuoren lisäksi ostajalle toimitetaan I Hate Bixby -tarra. 40 dollarilla saa suojakuoren ja I Hate Bixby –tarran sekä -lippiksen.

Tällä hetkellä 16 000 dollarin tavoitteesta on kerätty vain 75 dollaria. Keräysaikaa on jäljellä vielä 19 vuorokautta.

(Mainos: Osallistu tästä arvontaan ja voita OnePlus 5 -puhelin ja Elisan liittymä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Juho

    Tippa pikaliinaa riittää.

Tuoreimmat jutut