Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Häiritsevätkö iPhonen tarjoamat reittiehdotukset? Näin otat ne pois käytöstä

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 3 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

iPhone proactive reittiehdotusApplen iOS-käyttöjärjestelmä oppi toissa vuonna iOS 9:n julkaisun yhteydessä ennustamaan käyttäjänsä liikkumisia ja tarjoamaan niiden pohjalta reittiohjeita. Jos käyttäjä joka aamu istuu autoonsa ajaakseen työpaikalle suunnilleen samaan aikaan, alkaa iPhone nopeasti muistaa tämän.

Kun käyttäjä taas tuttuun aikaan istuu autoonsa ja iPhone yhdistyy auton Bluetoothiin, ilmestyy puhelimen näytölle reittisuositus, joka riippuu mahdollisista matkan varrella olevista ruuhkista tai muista poikkeustilanteista. Ilmoituksen avaaminen johdattaa Applen Karttoihin, ja tarjolla on navigointi työpaikalle nopeinta reittiä käyttäen. Ilmoitukseen ei tietenkään ole pakko reagoida mitenkään, jolloin se kyllä katoaa omia aikojaan, mutta nämä ehdotukset saa halutessaan myös pois käytöstä.

Reitti onneen ja ilmoituksettomuuteen löytyy Asetukset-valikosta. Asetusten kohdasta Tietosuoja – Sijaintipalvelut – Järjestelmäpalvelut löytyy osio ”Usein käydyt paikat”. Sen takaa voi poistaa laitteen tallentamat sijainnit sekä ottaa niiden oppimisen pois käytöstä. Kun valinta on poistettu, ei iPhone enää turhaan ehdottele reittejä arkisille matkoille.

iPhone proactive reittiehdotus

Toivottavasti näistä vinkeistämme mobiililaitteen käyttöön on apua sinulle. Muut julkaisemamme vinkit löydät ohjesivuiltamme.

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut