Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huaweilta uusi iso Android-tabletti – MediaPad M3 Lite 10

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

Huawei-MediaPad-M3-Lite-10

Huawei on verkkosivuillaan esitellyt uuden 10-tuumaisen tabletin, joka kantaa nimeä MediaPad M3 Lite 10. Näppärästi nimetty laite sisältää asiallisen oloisen tekniikan ja muun muassa neljän kaiuttimen Harman/Kardon -äänentoiston.

MediaPad M3 Liten 10-tuumainen näyttö on tarkkuudeltaan 1920×1200 pikseliä, eli kuvasuhde on 16:10. 7,1 millimetriä paksu tabletti painaa 310 grammaa, ja sen sisältä löytyy 6660 milliampeeritunnin akku. Kamerat sekä edessä että takana ovat tarkkuudeltaan kahdeksan megapikseliä ja järjestelmäpiirinä on Qualcommin Snapdragon 625.

Tabletista tulee tarjolle muutama eri versio, eli tulossa on niin Wi-Fi- kuin Wi-Fi- ja LTE-yhteyksilläkin varustetut laitteet. RAM-muistia taas on tarjolla kolme tai neljä gigatavua. Kolmen gigatavun versiossa tallennusmuistia on 16 tai 32 gigatavua, kun taas neljän gigatavun RAM tulee yhdessä 64 gigatavun tallennusmuistin kanssa.

Käyttöjärjestelmänä Huawein uutuustabletissa on Android 7.0 -pohjainen EMUI 5.1, värivaihtoehtoja laitteelle on kulta, ”avaruusharmaa” sekä valkoinen, ja näytön alapuolelta löytyy sormenjälkitunnistimena toimiva kotinäppäin.

MediaPad M3 Lite 10:n hinta- tai saatavuustietoja Huawei ei vielä kertonut. Android Authorityn mukaan laite on kuitenkin jo aiemmin julkaistu Puolassa, jossa Wi-Fi-versiolla on hintaa 1399 zlotya (noin 350 euroa) ja LTE-versiolla 1599 zlotya (noin 400 euroa).

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Tuoreimmat jutut