Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Adobe julkaisi älykkään tekstiä tunnistavan Scan-skannerisovelluksen – ladattavissa Androidille ja Applen iOS:lle

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

Adobe Scan.

Adobe on julkaissut uuden Scan-sovelluksen Androidille ja Applen iOS-laitteille. Adobe Scan on tehty paperisten asiakirjojen – esimerkiksi kuitit, muistiinpanot, dokumentit, kuvat, käyntikortit ja luonnoslehtiöt – älykkääseen kuvaamiseen.

Muiden vastaavien sovellusten tavoin Adobe Scan automaattisesti rajaa asiakirjan paperin reunojen mukaan sekä terävöittää tekstiä luettavampaan muotoon. Kuvia voi myös kääntää ja rajata käsin sekä järjestellä eri sivuja haluamaansa järjestykseen osaksi tallennettavaa tiedostoa.

Adobe Scanin etu moniin kilpailijoihin verrattuna on maksuton, sisäänrakennettu optinen merkintunnistus (OCR), jonka avulla skannatusta asiakirjasta muodostuu Adobe PDF -tiedosto, josta tekstin voi myös esimerkiksi kopioida (copy & paste).

Adobe Scanilla kuvatut asiakirjat tallentuvat Adoben pilvitallennuspalveluun Document Cloudiin ja ovat jaettavissa eteenpäin linkkinä, sähköpostilla tai muilla tavoin.

Adobe Scan on ladattavissa ilmaiseksi Androidille Google Playsta ja Applen laitteille App Storesta.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Tuoreimmat jutut