Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Asus esitteli maailman ohuimman 2-in-1-läppärin – tällainen on ZenBook Flip S

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Asus ZenBook Flip S.

Asus ZenBook Flip S.

Asus on esitellyt maailman ohuimmaksi kehumansa ”convertible-läppärin”, eli 360 asteen saranoinnilla varustetun kannettavan tietokoneen. Uutuus kantaa nimeä ZenBook Flip S ja on vain 10,9 millimetriä paksu.

ZenBook Flip S ei yritäkään kilpailla pelitehoilla, mutta vain 1,1 kilogrammaa painavana kyseessä on todellinen ultrakannettava. Laite käyttää Intelin seitsemännen sukupolven i5- ja i7-suorittimia, enintään 16 gigatavun RAM-muistia sekä enintään yhden teratavun SSD-massamuistia. 13,3-tuumainen 4K-tarkkuuden näyttö kääntyy tarpeen mukaan jopa 360 astetta, jolloin laitetta voi käyttää tabletin tavoin. Akkukestoa ZenBook Flip S:lle luvataan parhaimmillaan 11,5 tuntia. Uutuuden hinnat Yhdysvalloissa alkavat 1099 dollarista (noin 1000 euroa).

Asus ZenBook Flip S.

Asus ZenBook Flip S.

Toinen mielenkiintoinen Asus-uutuus on uudistettu ZenBook Pro, joka sisältää muun muassa Nvidian  GeForce GTX1050 Ti -näytönohjaimen, 15,6-tuumaisen 4K-näytön sekä neljä Harman-Kardonin kaiutinta. 18,9 millimetriä paksu ja 1,8 kilogrammaa painava laite jaksaa yhdellä latauksella 14 tuntia.  Uuden ZenBook Pron hinta Yhdysvalloissa alkaa 1299 dollarista (noin 1190 euroa).

Asus ZenBook Pro (2017).

Asus ZenBook Pro (2017).

Muita Asuksen läppäriuutuuksia ovat muun muassa edullisemmat VivoBook-mallit, joihin on saatavilla Nvidian GeForce 940MX -näytönohjain. Lisäksi Asus esitteli kaksi ”all-in-one”-konetta, eli pöytäkonetta, jossa keskusyksikkö sijaitsee samassa paketissa näytön kanssa. Niiden varustukseen kuuluvat muun muassa kapeilla kehyksillä varustetut kosketusnäytöt, Intelin seitsemännen sukupolven suorittimet ja Nvidian näytönohjaimet.

Asuksen uutuuksien Suomi-saatavuudet ja -hinnat selviävät myöhemmin.

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 3 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut