Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Erikoinen Nokian Windows-täysnäppäimistöpuhelin vuosien takaa paljastuu uusissa kuvissa

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Lopulta julkistamatta jääneistä Nokia-puhelimista on viime vuosina nähty ajoittain kuvia ja kuultu mielenkiintoisia tietoja. Nyt julkisuuteen on ponnahtanut mallikoodin RX-100 puhelin, jossa oli yhdistetty Windows Phone -käyttöjärjestelmä ja näytön alapuolelta löytyvä täysnäppäimistö.

Asiasta kertovan MSPoweruserin mukaan Nokian huhuttiin aikanaan vuonna 2012 esitelleen tämänkaltaista laitetta operaattori-asiakkailleen Mobile World Congressin takahuoneissa. Kuvat puhelimesta paljastuivat nyt Kiinassa Tieba-sivustolla.

Aiemmin Symbianin kanssa Nokia oli tuonut markkinoille useita näppäimistöllä varustettuja puhelimia kuten Nokia E71:n ja E6:n. Myös Windowsilla varustettu puhelin olisi ollut suunnattu ensisijaisesti yrityskäyttäjille, jotka vielä arvostivat täysnäppäimistöä.

Kuvissa nähtävä puhelin vaikuttaa varhaiselta ja varsin kolholta prototyypiltä. Se on varustettu Windows Phone 8 -käyttöjärjestelmällä, AMOLED-näytöllä ja 2 gigatavun muistilla. Näppäimistö koostuu 39 näppäimestä sisältäen numerorivin.

Lopulta Nokia ei julkistanut ainuttakaan täysnäppäimistöllistä Windows-puhelinta.

Nokia RX-100 olisi ollut QWERTY-näppäimistöllä varustettu Windows-puhelin.

Nokia RX-100 olisi ollut QWERTY-näppäimistöllä varustettu Windows-puhelin.

Nokia RX-100 oli varsin kompaktin kokoinen.

Nokia RX-100 oli varsin kompaktin kokoinen.

 

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 3 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut