Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Sony tiivistää älypuhelinmallistoaan edelleen – kaksi uutta huippupuhelinta tulossa

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Sony kertoi Xperia-älypuhelinmalliston kehityksestä sijoittajille.

Sony kertoi Xperia-älypuhelinmalliston kehityksestä sijoittajille.

Sony aikoo jatkaa valitsemallaan tiellä ja tiivistää yhä enemmän älypuhelinmallistoaan. Sijoittajille ja analyytikoille pitämässään esityksessä Sony on kertonut aikovansa luopua niin sanotuista premium standard -segmentin puhelimista, joita viimeksi ovat edustaneet Xperia X ja Xperia X Compact. Asiasta kertoo Xperia Blog.

Kuluvana tilikautena, joka käynnistyi huhtikuun alusta, Sony aikoo keskittyä lippulaivapuhelimiin sekä keskihintaluokan puhelinmalleihin, joita ovat viimeksi olleet Xperia XA1, Xperia XA1 Ultra sekä Xperia L1.

Sony on aiemmin vetäytynyt jo pois aivan edullisimmista älypuhelimista sekä markkina-alueilta, joiden merkitys on ollut sille pieni. Sonyn myymien älypuhelinten määrä on viime vuosina laskenut, mutta toiminnan kannattavuus selvästi parantunut ja tappiot jääneet toistaiseksi taakse.

Sonyn sijoittajaesityksen perusteella loppuvuodesta siltä on odotettavissa vielä pari uutta lippulaivaälypuhelinta nykyisten Xperia XZs:n ja Xperia XZ Premiumin jatkoksi. Xperia XZ Premium on vasta juuri tulossa markkinoille.

Tulevat uudet huippupuhelimensa Sony saattaa esitellä 1.-6. syyskuuta järjestettävien IFA-messujen yhteydessä.

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Tuoreimmat jutut