Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uusi RC-auto ohjautuu iOS-laitteella – Salama McQueen osaa myös puhua

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

iOS-laitteella ohjattava Salama McQueen -auto.

Radio-ohjattavia leluja valmistava Sphero on esitellyt uuden tuotteensa: Salama McQueen -RC-auton. Se tulee sopivasti markkinoille samoihin aikoihin kesäkuussa ensi-iltansa saavan Autot 3 -elokuvan kanssa. Salama McQueen on interaktiivinen leluauto, jota voi ohjata iOS-laitteilla.

Uutuudesta erikoisen tekevät sen silmät ja suu. Tuulilasina toimii 320 x 120 pikselin LCD-näyttö, jonka avulla kilpa-auto voi näyttää esimerkiksi tunteita. Auto osaa myös puhua ja laitteeseen onkin ladattu 300 erilaista lausetta tai sanaa eri tilanteita varten. Tunnistimien avulla auto voi kommentoida siihen koskemisesta. Salama McQueen -RC-autossa on myös etu- ja takavalot.

Radio-ohjattavan auton huippunopeus on kuusi mailia tunnissa eli noin 9,65 kilometriä tunnissa. Yhdellä latauksella saa käyttöaikaa noin 40 minuuttia. Puhelimeen auto yhdistyy Bluetoothin avulla ja sen ohjaaminen onnistuu parhaimmillaan 30 metrin päästä.

Salama McQueen -auton voi tilata Spheron omasta verkkokaupasta 299,99 dollarin hintaan. Suomeen tilattaessa hintaan lisätään jopa 65 dollarin toimituskulut, mikä tekee yhteishinnaksi 364,99 dollaria, joka vastaa tämänpäiväisellä kurssilla noin 326 euroa. Ohjaukseen tarvittavan sovelluksen voi ladata App Storesta. 

Kuvakaappaus iOS-sovelluksesta.

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Tuoreimmat jutut