Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Pokémon-faneille uusi mobiilipeli: Magikarp Jump

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

Androidille ja iOS:lle on julkaistu uusi Pokémon-peli. Alkuun italialaisessa App Storessa julkaistu peli tuli saataville nyt myös muuallakin maailmassa. Se ei ole Pokémon Go’n tapainen peli, vaan se muistuttaa enemmän perinteisempiä Pokémon-pelejä.

Pokémon: Magikarp Jumpissa on tarkoituksena kehittää omaa Pokémoniaan, kamppailla muiden pelaajien kanssa ja kerätä tavaroita. Kamppailut ovat korkeushyppykilpailuja, joissa voittaja on se, jonka Magikarp hyppää korkeammalle.

Omaa Pokémonia on tarkoitus treenata erilaisten tehtävien avulla. Mitä enemmän omaa Pokémoniaan treenaa, sitä korkeammalle se tulee hyppäämään.

Pokémon: Magikarp Jump on siis saatavilla Android-laitteille (Android 4.1 tai uudempi) Googlen Play-kaupasta ja iOS-laitteille (iOS 8.0 tai uudempi) Applen App Storesta. Sovellus on ilmainen, mutta tarjolla on sovelluksen sisäisiä ostoja.

Alta voit katsoa Pokémon: Magikarp Jumpin esittelyvideon.

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Tuoreimmat jutut