Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Pokémon-faneille uusi mobiilipeli: Magikarp Jump

(Mainos: Oletko Nordean tai Aktian asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 5 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Androidille ja iOS:lle on julkaistu uusi Pokémon-peli. Alkuun italialaisessa App Storessa julkaistu peli tuli saataville nyt myös muuallakin maailmassa. Se ei ole Pokémon Go’n tapainen peli, vaan se muistuttaa enemmän perinteisempiä Pokémon-pelejä.

Pokémon: Magikarp Jumpissa on tarkoituksena kehittää omaa Pokémoniaan, kamppailla muiden pelaajien kanssa ja kerätä tavaroita. Kamppailut ovat korkeushyppykilpailuja, joissa voittaja on se, jonka Magikarp hyppää korkeammalle.

Omaa Pokémonia on tarkoitus treenata erilaisten tehtävien avulla. Mitä enemmän omaa Pokémoniaan treenaa, sitä korkeammalle se tulee hyppäämään.

Pokémon: Magikarp Jump on siis saatavilla Android-laitteille (Android 4.1 tai uudempi) Googlen Play-kaupasta ja iOS-laitteille (iOS 8.0 tai uudempi) Applen App Storesta. Sovellus on ilmainen, mutta tarjolla on sovelluksen sisäisiä ostoja.

Alta voit katsoa Pokémon: Magikarp Jumpin esittelyvideon.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut