Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Marimekon kuosit tulevat Surface-laitteiden lisävarusteisiin

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

Marimekon Unikko-kuvio Surfacen suojakalvona.

Microsoft esitteli eilen uuden Surface Pro -hybridilaitteensa, joka tulee myyntiin Suomessa kesäkuun puolivälissä. Sen lisäksi yhtiö kertoi, että Surface Studio tulee samaan aikaan myyntiin Suomessa. Surface-laitteissa tullaan pian näkemään ikonista suomalaista muotoilua, kun Marimekon kuosit tulevat eri Surface-laitteiden lisävarusteisiin.

Marimekko for Microsoft Surface -malliston ensimmäiset tuotokset tulevat myyntiin vielä tämän kuun aikana. Alkuun myyntiin tulevat neljä erilaista suojakalvoa suojaamaan Surfacen takakantta. Suojakalvot tulevat saataville Unikko-, Kaivo-, Räsymatto- ja Siirtolapuutarhakuvioissa.

Syksyllä mallistoa täydentää kaksi kankaista koteloa, jotka tulevat saataville Unikko- ja Räsymatto-kuvioilla. Kaikki Marimekko for Microsoft Surface -malliston tuotteet tulevat myyntiin Microsoft Storen kivijalkaliikkeiden sekä verkkokaupan kautta maailmanlaajuisesti.

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Karseita rättejä Marimekon designit!.

  2. jarpoi0123

    MIELI PITEITÄ ON MONIA. MUT HYVIN AINAKIN MARIMEKON TYYLI MYY.

Tuoreimmat jutut